True Satisfaction
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Mizore Shirayuki

Mizore Shirayuki

Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 26/01/2009

Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Empty
MesajSubiect: Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D   Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Icon_minitimeLun Ian 26, 2009 11:37 pm

Heya !Ma numesc ...eh nu conteaza, dar multi dintre voi ma stiti ca fiind Morti, am 12 ani si sunt din Craiova . Sunt mare fana a animeurilor , preferatele mele fiind : Kaleido Star , Bleach , Naruto , Full Metal Alchemist , Inuyasha , Elfen Lied , Wolf's rain , Vampire Knight , Death Note , Fratii Nerima Daikon , Full Metal Panic , Mew Mew Power , Slayers , The Melancholy of Suzumiya Haruhi , Spiral , Yu Gi Oh - GX si multe altele . Well , ascult cam orice fel de muzica inafara de manele si populara . Dar sa recunosc , in special ascult rock , iar trupele mele favorite sunt: Skillet , Three Days Grance , Green Day , Jonas Brothers , Nickelback . As putea spune ca sunt mare fana Harry Potter . Despre mine as putea spune ca sunt o fire mai nebunatica , zapacita , nu-mi place sa ma contrazica cineva sau sa comenteze despre gusturile mele . Materile mele preferate sunt : romana , engleza si istoria . Visul meu este sa devin egitolog sau chiar arheolog,
Cam atata despre mine , daca aveti intrebari..just ask !
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

feminin
Numarul mesajelor : 184
Localizare : Nyappy world
Data de inscriere : 23/01/2009

MesajSubiect: Re: Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D   Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Icon_minitimeMar Ian 27, 2009 5:19 pm

cum ai ajuns tu aici?Smile) si nu nu iti dau[-( happy postign fa:))
Sus In jos
Misa Amane
Admin
Misa Amane

feminin
Numarul mesajelor : 282
Varsta : 30
Data de inscriere : 23/01/2009

MesajSubiect: Re: Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D   Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Icon_minitimeMar Ian 27, 2009 6:25 pm

Heya!
Welcome here, happy posting and have fun!!
Sus In jos
https://truesatisfaction.forumgratuit.ro
yuuki vampirik

yuuki vampirik

feminin
Numarul mesajelor : 16
Varsta : 31
Data de inscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: Re: Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D   Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Icon_minitimeMar Ian 27, 2009 7:22 pm

Heya si happy pozting
Sus In jos
http://smekerameyfitoasa.hi5.com
Eclair
Admin
Eclair

feminin
Numarul mesajelor : 74
Varsta : 29
Localizare : Aineias
Stare de spirit : crazy!
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D   Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 10:31 pm

welcome to forum!postari palcute si numai bine
Sus In jos
http://kiddygrade.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D   Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D Icon_minitime

Sus In jos

Bau ! Imi dati o ciocolata ? :D
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
True Satisfaction :: Welcome! :: Welcome!-
Mergi direct la: